În aprilie din coplată Spitalul Județean de Urgență Alba a obținut 2.560 lei

9 mai 2013 12:071 comment

spital-alba-În prima lună de la intrarea în vigoare a legislaţiei care prevede coplata suma încasată de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru serviciile medicale acordate pacienţilor în regim de spitalizare continuă a fost în valoare de 2.560 lei.
Banii obţinuţi din coplată au fost utilizaţi pentru achiziţionarea materialelor de protecţie şi de curăţenie. S-au cumpărat botoşei de unică folosinţă, pelerine şi dezinfectant, în scopul îmbunătăţirii serviciilor medicale acordate pacienţilor.
„Aşa cum am promis, dorim să facem cunoscută suma care s-a obţinut în prima lună din coplată. Vom face cunoscute aceste informaţii în fiecare lună deoarece Spitalul, dincolo de îngrijirea efectivă a bolnavilor, trebuie să se preocupe şi de câştigarea şi păstrarea încrederii pacienţilor, oferindu-le acestora şi aceste informaţii”, a spus ec. Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

1 Comment

  • pensionar sarac

    Atatea bani arunca-CIOCOIMEA-noua pe tigari, cafea pe -ZI.Nici unul nu ar plati taxa de solidaritate.BRAVO NATIUNE.4000 ron platim pentru invatatoarea cu greva foamei sa doarma in hotel de 5 stele ca senatoare, si colegilor ei senatori, deputati.BRAVO NATIUNE.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com