În PSD Alba s-a înfiinţat Departamentul pentru revoluţionari

28 martie 2012 14:590 comments

Preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazar Maior, a fost prezent la Alba Iulia cu ocazia constituirii Departamentului Judeţean de Revoluţionari din cadrul Organizaţiei PSD Alba. Acest departament va fi condus de Gabriel Suciu, care este şi preşedintele Asociaţiei Revoluţionarilor din Decembrie ’89 Alba.
Gabriel Suciu a precizat că asociaţia are în Alba Iulia 48 de membri dintre care 60% s-au înscris şi în Departamentul de la PSD, iar în această perioadă se poartă discuţii şi cu revoluţionarii din Cugir, pentru ca şi aceştia să se alăture Departamentului nou format de social-democraţii din Alba.
“Am venit înspre PSD pentru că este singurul partid care, la ora actuală, are prevăzut în statut un astfel de departament pentru problemele revoluţionarilor. Niciun alt partid nu are aşa ceva. Într-adevăr, noi ca asociaţie, avem un protocol de sprijin politic semnat şi cu PNL, iar acum practic s-a parafat colaborarea noastră cu USL”, a declarat Gabriel Suciu.
La rândul său, Dorin Lazăr Maior a explicat că şi la nivel central, în PSD, există Departamentul pentru Relatia cu Asociaţiile de Revoluţionari.
“Ne aflăm în faţa unei dictaturi portocalii mult mai malefice decât dictatura dinainte de 1989, şi s-a ajuns practic ca în această ţară să nu mai fie respectate drepturi elementare cum sunt dreptul la cultură, la sănătate, la o viaţă decentă iar Statul nu îşi mai respectă promisiunile făcute către cetăţeni. Din acest motiv am considerat că acei oameni care în decembrie ’89 au riscat şi au avut mai multă incisivitate să o facă şi acum şi să încerce să dărâme această dictatură”, a spus Maior. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com