Infracţiuni de furt calificat săvârşit de minori identificat în urma unei acţiuni de menţinere a siguranţei civice

16 februarie 2013 18:191 comment

main[1]Vineri, 15 februarie, poliţiştii din Alba Iulia au organizat pe raza municipiului şi în zona „Trei Poduri”, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere. La acţiune au participat 38 de poliţişti de la rutieră, ordine publică şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de 6 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba. În cadrul acţiunii au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenționale, cele mai multe, în număr de 59 pentru abateri constatate privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea a două furturi de pe raza municipiului Alba Iulia. Astfel, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 10 februarie, V.A.C., de 27 de ani, din Alba Iulia, împreună cu un minor de 15 ani, tot din Alba Iulia, au pătruns prin efracţie într-un garaj aparţinând unui cetăţean din Alba Iulia, de unde au sustras un aparat de sudură. În data de 12.02.2013, minorul a revenit la locul comiterii faptei şi a sustras o menghină. Prejudiciul total reclamat de păgubit este în valoare de 1.700 de lei. Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Tot în cursul zilei de ieri, 15 februarie, au fost identificaţi doi minori, de 15 şi 16 ani, ambii din Alba Iulia care în perioada 16-18.01.2013 au pătruns în boxa unui bloc situat pe strada Republicii din Alba Iulia de unde au sustras mai multe bunuri. Şi în acest caz, faţă de suspecţi, poliţiştii au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. (D.S.)

1 Comment

  • INTERESANT ACESTI TINERI S-AU NASCUT IN DEMOCRATIE, CU BISERICA, CU STUDIU DE BIBLIE ,CELE ZECE PORUNCI, SI ALTE POVESTI, DAR NU SE POATE SPUNE CA SUNT PIONERI, SOIMI AI PATRIEI, COMUNISTI.ASTA E CAPITALISMUL, FURT ORGANIZAT DE MIC COPIL.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com