Infractori printre noi!

23 ianuarie 2019 22:370 comments

Mandat executat

 

La data de 22 ianuarie 2019, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Vinţu de Jos, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Bărbatul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi două luni închisoare, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

 

 

 

Cercetaţi pentru infracțiuni rutiere

 

La data de 22 ianuarie 2019, în jurul orei 21.45, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce efectuau  serviciul de patrulare pe raza localităţii Ţelna, comuna Ighiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Ighiu.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat. În plus, acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

La data de 22 ianuarie 2019, în jurul orei 12.00, poliţiştii rutieri din Sebeș, în timp ce acţionau pe strada Cântarului din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Prins în flagrant

 

Poliţiştii din Teiuş l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat din oraş, imediat după ce acesta a sustras o sumă de bani dintr-un bar. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei.

 

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Teiuş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, unei femei care se afla într-un local public din oraş, i-a dispărut o sumă de bani.

 

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din Teiuş, ar fi profitat de faptul că femeia şi-a lăsat portmoneul nesupravegheat şi i-ar fi sustras 303 lei.

 

Poliţiştii l-au găsit pe vârstnic, într-un alt bar din Teiuş, având asupra sa întreaga sumă de bani sustrasă.

 

Aceasta a fost recuperată şi restituită păgubitei, iar faţă de bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

   

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com