La Ocna Mureş a fost realizat un spaţiu de joacă pentru copii

31 iulie 2012 16:430 comments

Copiii din Ocna Mureş au, de curând, un nou loc de joacă realizat de grupul de voluntari olandezi JWR Hengelo, care se află pentru a treia oară în oraş, potrivit purtătorului de cuvânt al administraţiei locale, Csaba Kolozsvari.
Acesta a explicat că grupul de voluntari JWR Hengelo este o asociaţie de binefacere formată mai ales din tineri care de-a lungul anului adună bani din diferite activităţi caritabile şi apoi colindă Europa şi ajută unele oraşe prin diferite activităţi de binefacere.
”De câţiva ani, olandezii sunt prezenţi în fiecare an în oraşele Ocna Mureş şi Topliţa. Anul acesta, în Ocna Mureş, ei au amenajat unele saloane din Unitatea Medico-Socială şi au construit de la zero un nou parc cu loc de joacă pentru copii. Tot ei au construit, în anii trecuţi şi locul de joacă dintre blocurile din centrul oraşului cât şi cel din parcul de pe strada Mihai Eminescu. Nu putem decât să le mulţumim acestor oameni de bine şi sperăm ca pe viitor noi, cei care ne vom bucura de acest parc, să şi avem grijă de el”, a spus reprezentantul primăriei.
”Ne aflăm de câteva săptămâni în România. Zilele trecute am făcut câteva amenajări la Unitatea Medico-Socială din vechiul spital din Ocna Mureş, am pus câteva tablouri pentru a da o notă de culoare acelor saloane în care îşi petrec zilele mai multe persoane în vârstă. Acum construim un parc cu un loc de joacă pentru copiii din acest oraş. Dispozitivele din parc sunt realizate în mare parte de noi, unele cumpărate din banii obţinuţi din diferite acţiuni caritabile. Am primit tot suportul primăriei Ocna Mureş, care ne-a pus la dispoziţie utilajele necesare, nisip, beton şi tot ce a mai fost nevoie”, a declarat doamna Anneke Cornelissen, şefa grupului JWL Hengelo.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com