Lămuriri privind noile majorităţi constituite pentru Alba şi Alba Iulia

25 iunie 2012 16:590 comments

Precizări necesare: ceea ce s-a întâmplat luni este pentru mulţi o surpriză, pentru alţii trădare, pentru alţii o acţiune politică corectă! Vreau să spun foarte clar că noile majorităţi s-au constituit pentru Alba şi Alba Iulia, nu pentru o persoană sau alta. Până vineri era o majoritate negociată dar nebătută în cuie cu PDDD şi PSD.
De ce? Pentru că fiecare din cele trei formaţiuni îşi dorea funcţiile de vicepreşedinte şi viceprimar la Alba Iulia. Nimeni nu a renunţat la asta, nici cei care se laudă acum că sunt moralişti. Dacă solicitarea PPDD era oarecum îndreptăţită de faptul că puteau face diferenţa, liderul PSD îşi dorea cu ardoare funcţia de vicepreşedinte al CJ Alba.
Deşi PSD are doar 10 primari iar PNL 23. Deşi protocolul USL prevedea că PNL asigură 75 la sută din campanie iar PSD 25 la sută, în realitate PSD a acoperit 9 la sută iar noi 91 la sută!!! Uită conducătorul PSD că a numit la conducerea Direcţiei Silvice un apropiat fără ştirea PNL, aşa cum era convenit! Şi cu toate astea îşi dorea ca PSD să ia vicepreşedinte la CJ iar noi să rămânem cu amintirea că i-am ajutat să câştige trei oraşe: Abrud, Teiuş, Sebeş, iar ei unul la Baia de Arieş. Sunt doar câteva exemple de “corectă şi bună colaborare”. Regret că dl. Comşa nu recunoaşte că negocierile de vineri au eşuat din acest motiv şi acum împarte USL între buni şi răi. Înţeleg supărarea dar nu înţeleg acuzele. Dacă ar fi reuşit să constituie ei majoritatea sunt convins că nu se mai vorbea de trădări şi golanii. Şi încă ceva: auzeam ca s-a încălcat protocolul USL. Acesta prevede majorităţi acolo unde PNL şi PSD au majoritatea. Nu a fost cazul nici la judeţ şi nici la municipiu, aşa că mai multă seriozitate nu strică. Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Florin Roman, vicepreşedinte PNL Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com