Abuzurile Primăriei continuă în Parcul Custozza

16 martie 2011 00:000 comments

Marţi, 15 martie, în Parcul Custozza, fără nici un drept, muncitorii de pe şantier au agresat şi au blocat accesul unor cetăţeni în spaţiile Parcului. În acest moment nu există nici o autorizaţie, nici o decizie de Consilu Local care să permită îngrădirea accesului în Parc şi nici defrişarea lui. Intrarea şi plimbările în parcul Custozza trebuie să fie în continuare libere şi copacii trebuie să rămână în picioare.
De aceea, aceşti muncitori au comis şi comit un abuz oprind circulaţia pe un spaţiu public! Acest abuz este girat direct de către primărie şi de către un primar abuziv care bagă pumnul în gura albaiulienilor. Nu e posibil ca după ce mii de oameni au protestat, au semnat petiţii, au venit la miting, au demonstrat că nu există temei legal pentru ce se petrece acolo, tu ca primar să procedezi abuziv şi să închizi o parte din oraş, doar pentru că AŞA VREI TU fără nici un temei legal! Nu e posibil să faci cu oraşul doar ce vrei tu, pentru că te cheamă Hava şi prietenii tăi trebuie să se îndestuleze la contracte!
Primăria se face vinovată dacă incită şi tolerează asemenea acte de violenţă şi de „privatizare” a unor spaţii publice de către nişte munictori şi de către o firmă. Oamenii care azi au fost luaţi pe sus de către nişte muncitori cu intelect şi o moralitate îndoielnice se vor întrepta în instanţă împotriva autorităţilor abuzive.
Dacă aceste gesturi de intimidare şi de băgare a pumnului în gură nu se vor opri, atunci ne vom considera îndreptăţiţi să chemăm şi noi, albaiulienii, la proteste de stradă şi vom cere oamenilor să spargă aceast blocadă pusă de primar pe Cetate. Noi am chemat la dialog şi civilizaţie şi se răspunde cu violenţă şi abuz!
Cer tuturor albaiulienilor în gest de FRONDĂ faţă de o primărie şi o firmă abuzivă să meargă să se plimbe ostentativ în parc şi să îşi petreacă timpul acolo câteva ore. Să vedem până unde merge aroganţa şi abuzul! Vor avea curaj să bată oameni? Vor avea curaj să lovească mame cu copii?
Cerem totodată organelor de ordine să restabilească dreptul public al albaiulienilor de a folosi un parc şi să oprească nişte gorile odioase care atacă oamenii ce vor să se plimbe în parc, gorile aflate în slujba intereselor de clan. Cerem poliţiei să asigure ordinea, să îndepărteze aceşti indivzi violenţi şi să elibereze barajele puse împotriva cetăţenilor de bun simţ care nu vor decât să se plimbe în parcul lor!
Florin Roman

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com