„Mărţişor în cărucior”, expoziţie de mărţişoare, broşe şi tablouri de primăvară realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia

26 februarie 2014 11:211 comment

DSCN3292Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” din Alba Iulia organizează în perioada 24 februarie – 1 martie, la centrul comercial Alba Mall, a IV-a ediţie a expoziţiei „Mărţişor în cărucior” în cadrul „Târgului de mărţişoare”. Expoziţia cuprinde mărţişoare, broşe şi tablouri de primăvară realizate de persoanele cu handicap, beneficiare ale centrului social. Expoziţia este una cu vânzare iar cei interesaţi îşi vor putea achiziţiona un mărţişor hand – made.

„Beneficiarii centrului au realizat în cadrul activităţilor de ergoterapie, mărţişoare din lut, ipsos, fimo (pastă de modelat) şi hârtie, precum şi broşe şi tablouri de primăvară. Creaţiile lor sunt prezentate în aceste zile în Alba Mall, expoziţia având ca scop promovarea abilităţilor artistice ale persoanelor cu handicap dar şi activitatea aşezământului nostru social” a precizat Marcela Weber, coordonatorul Aşezământului social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” din Alba Iulia.

În cadrul Aşezământului social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia sunt oferite gratuit servicii de orientare profesională, recuperare – ergoterapie şi kinetoterapie, socializare, consiliere psihologică, asistenţă şi consiliere socială pentru 40 de persoane cu handicap. Centrul se află în structura Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com