Mugurel Sârbu spune “pas” candidaturii pentru Primăria Sebeş

24 aprilie 2012 14:570 comments

Bătălia pentru Primăria Sebeş capătă, începând de marţi, noi dimensiuni. Actualul primar al municipiului Sebeş, Mugurel Liviu Sârbu, şi-a anunţat public retragerea din competiţia electorală, deşi în urmă cu ceva timp anunţase că va candida pentru funcţia de edil şef al Sebeşului din postura de independent.
Mugurel Sârbu a precizat că decizia sa de a se retrage din cursa pentru Primăria Sebeş a fost determinată de motive administrative şi personale. Acesta a spus că, deşi a reuşit să organizeze o licitaţie publică pentru transportul local prin care a reuşit să scadă tariful la 40%, a fost înjurat şi acuzat, probabil din cauză că nu a câştigat cine trebuia, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu serviciul de salubritate. În ce priveşte motivele personale, Sârbu a declarat că săptămâna trecută soţia şi copilul său au primit ameninţări, iar acest lucru a umplut paharul.
“M-am retras cu o mare dezamăgire, văzând că oamenii nu sunt pregătiţi să se debaraseze de incompetenţă şi prostie. Am avut motive personale şi administrative. Săptămâna trecută, soţia şi copilul meu au fost ameninţaţi telefonic. Luând în considerare toate motivele, am decis să fac acest pas. Nu pot să-mi expun familia şi nu vreu să fiu o piedică în dezvoltarea Sebeşului”, a declarat primarul actual al Sebeşului – Mugurel Liviu Sârbu.
Actualul edil al Sebeşului a declarat că în sondaje avea undeva la 31% şanse de reuşită, fiind devansat de candidatul USL, Alexandru Dăncilă, cu 10 procente.
Sârbu a precizat faptul că nu se va retrage din politică, urmând a se decide doar după alegeri pentru ce partid va opta, iar în timpul alegerilor locale nu va sprijini nici un candidat. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com