„Nu vom pune taxă de autostradă”

6 iunie 2012 14:410 comments

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că ministerul pe care îl conduce “nu are motive” să introducă o taxă pe autostrăzile care sunt realizate din bani europeni, cu o contribuţie mică de la bugetul de stat.
“Nu avem motive să punem o taxă pe nişte autostrăzi pe care le facem din bani europeni, cu o contribuţie mică de la bugetul de stat. Chiar nu avem motive. Motive am putea avea eventual la Autostrada Bechtel, dar nici acolo nu o să aplicăm pentru că ar fi o discriminare ca pe porţiunea de autostradă făcută pe bani europeni să nu punem taxă, iar pe această porţiune să punem taxă”, a afirmat Silaghi.
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a aflat, marţi, într-o vizită în judeţul Alba, el inspectând şantierul lotului 1 al Autostrăzii Orăştie – Sibiu.
El a discutat cu reprezentanţii firmei de construcţii implicate în proiect, care i-au prezenta stadiul lucrărilor.
Lotul 1 al Autostrăzii Orăştie – Sibiu are o lungime de peste 24 de kilometri şi este realizată de SC Strabag SRL. Valoarea investiţiei este de peste 166 milioane de euro. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com