Oana Badea candidează la Primăria Aiudului

4 martie 2012 14:380 comments

Prim vicepreşedintele PDL Alba a dorit să fie prezent neapărat la conferinţa săptămânală a filialei: motivul a fost de a contracara anumite acuzaţii apărute în ultimele săptămâni în presă, şi anume faptul că Ion Dumitrel va candida ca independent la preşedinţia CJ Alba.
„Voi continua şi în viitorul mandat de preşedinte al CJA să lucrez pentru toate localităţile, indiferent de apartenenţa politică a primarului. Trăim într-o zonă civilizată a României şi nu în balcanismul bucureştean şi trebuie să respectăm acest lucru”, a declarat Ion Dumitrel.
Chiar dacă l-a confundat pe primarul Josan cu Mugurel Sârbu, Ion Dumitrel a revenit şi a acuzat: „Dl. Horaţiu Josan, primarul Municipiului Aiud, în ultimul timp, în apropiere de alegeri, dându-şi seama că a mai ratat încă un mandat pentru Aiud, încearcă să caute explicaţii pentru nerealizări. În această etapă este dânsul, şi pentru că unul din vinovaţii găsiţi de Josan sunt şi eu, şi ca să mă pot revanşa faţă de locuitorii Aiudului, ca şi Aiudul să aibă un primar, noi o propunem pe Oana Badea, secretarul de stat, să fie viitorul primar al Aiudului, cu care împreună să facem o echipă, iar peste 4 ani să vină şi să dea seama pentru realizări şi nu pentru nerealizări, găsind vinovaţi în altă parte. De aceea Oana Badea va administra viitorul Aiudului începând din vara aceasta. Nu mă interesează nici un politician din judeţul Alba tradiţional care va încerca să arunce cu noroi în mine şi în colegii mei. Noi avem ce să le spunem oamenilor”. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com