Persoanele cu dizabilităţi de la Aşezământul „Sfântul Meletie” Alba Iulia învăţaţi cum să se protejeze împotriva furturilor din locuinţe

12 iunie 2013 15:360 comments

meletiePersoanele cu dizabilităţi şi vârstnicii beneficiari ai Aşezământului Social „Sfântul Meletie” şi ai Serviciului de Îngrijire la Domiciliu a Persoanelor Vârstnice din Alba Iulia au fost informaţi, miercuri, 12 iunie 2013, cum pot să se protejeze împotriva furturilor din locuinţe. Beneficiarii au primit de la poliţişti sfaturi utile pentru a-şi proteja locuinţele şi bunurile de hoţi dar au aflat şi li s-a explicat ce atitudine preventivă trebuie să adopte şi ce au de făcut pentru a descuraja infractorii.
Participanţii la această întâlnire informativă au fost deosebit de interesaţi de subiectele abordate, fiind conştienţi de faptul că infractorii preferă ca victime persoanele cu probleme medicale şi vârstnicii.
Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba. Scopul aşezământului social este creşterea şanselor de integrare socială şi profesională a persoanelor cu handicap.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com