Persoanele cu handicap din Alba Iulia au pedalat pentru o sănătate mai bună

21 iunie 2013 13:091 comment

pesoane cu handicap bicicleteBeneficiarii Aşezământului social pentru persoane cu handicap „Sf. Meletie” Alba Iulia au participat joi, 20 iunie, la activitatea „Pedalează pentru o sănătate mai bună”. Persoanele cu handicap s-au plimbat cu bicicletele pe traseul special amenajat din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina. Bicicletele necesare pentru desfăşurarea acestei activităţi au fost puse gratuit la dispoziţia persoanelor cu handicap de către firma S.C. Stromteh SRL.
„Prin această activitate am dorit să încurajăm persoanele cu handicap să facă mişcare şi să demonstrăm că activitatea fizică, de intensitate moderată, poate fi extrem de plăcută dacă este practicată în mod constant alături de prieteni, în natură sau în timpul liber” a precizat Marcela Ionele, coordonatorul Aşezământului social „Sf. Meletie”.
Activitatea de ieri a fost inclusă în campania „Zilele Filantropiei”, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în perioada 10 iunie – 10 iulie 2013.

1 Comment

  • pensionar sarac

    Din pacate nu vad nici o umbra, de si nici sanatosi, nu au ce cauta pe aceasta arsita, la soare apoi saraci handicapati.NIMENI NU S-A GANDIT SA PLANTEZE POMII PENTRU UNBRA.Doamnele si domni cu bani stau la unbra in Viena Dubai Paris ce le pasa de muritori.Nu avem parc verdeata NIMIC.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com