Ponta i-a tăiat lui Hava banii publici cu care vroia să îşi achite campania electorală

10 mai 2012 15:340 comments

Am aflat cu stupefacţie de declaraţiile suporterului numărul unu al Guvernului de tristă amintire – Boc, şi anume domnul Mircea Hava referitoare la reparaţiile făcute bugetului naţional de către noul premier Victor Ponta.
Guvernul USL condus de Victor Ponta a facut dreptate întregii populaţii din judeţul Alba! A luat 2 milioane de lei din bugetul lui Hava, din care: 1 milion lei (RON) pe care Hava se pregătea să îi toace pe campania sa electorală proprie, iar restul sunt bani furaţi de Guvernul PDL de la alte zeci de localităţi din Alba, care stau ŞI ACUM fără apă şi canal, pedepsite de 4 ani de zile pentru că nu au votat cu cine vroia Boc, Băsescu şi Hava!
Guvernul Ponta a îndeplinit o promisiune fermă făcută de USL românilor: Vom stopa risipa de bani! La Alba Iulia, această risipă de bani a atins cote ameţitoare! Fie că e vorba de bani de la bugetul de stat, fie că e vorba de bani europeni, aceştia au fost aruncaţi pe geam de Hava şi PDL pe lucrări făcute la preţuri exorbitante, din care amintim doar sensurile giratorii de zeci de mii de euro, ziduri de polistiren la Cetate de sute de mii de euro şi puieţi de copaci la preţuri de la 4 până la 10 ori mai mari. Florin Roman

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com