Prefectul Dan Simedru a convocat marţi şedinţa de Colegiul Prefectural

14 mai 2012 15:330 comments

Noul prefect al judeţului Alba, Dan Simedru, îşi începe mandatul în forţă. La fel cum a declarat şi în momentul instalării, obiectivul principal pe termen scurt al Instituţiei Prefectului Alba este organizarea în condiţii foarte bune a alegerilor locale din 10 iunie 2012.
În acest sens, marţi, acesta a convocat Comisia tehnică pentru alegerile locale, comisie pe care o va şi conduce. În cadrul acestei şedinţe, după cum ne-a declarat Dan Simedru, se va discuta despre buna organizare a alegerilor şi despre problemele întâlnite în organizarea acestora dar şi cum pot fi acestea remediate.
Tot marţi, noul prefect a convocat prima şedinţă de Colegiu Prefectural, din noul său mandat. Dan Simedru a declarat că în primul rând vrea să-i cunoască pe directorii instituţiilor deconcentrate dar şi să le comunice modul său de lucru.
Noul prefect a precizat faptul că directorii de instituţii deconcentrate dar şi angajaţii ar trebui să lase politica la uşa instituţiilor iar profesionalismul ar trebui să primeze. Dan Simedru a spus că în cazul în care directorii de instituţii se vor preocupa mai mult de politică, nu va ezita să-i sancţioneze, putând chiar să fie demişi. „Politica trebuie lăsată la uşa instituţiilor. Trebuie să fim profesionişti şi să ne ocupăm mai mult de societate”, a declarat prefectul Dan Simedru.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com