Prelungirea termenului pentru dosarele de candidaţi la Colegiul Militar

28 martie 2012 14:580 comments

Centrul Militar Judeţean Alba anunţă prin Biroul Informare Recrutare prelungirea până la 4 mai 2012 a termenului limită până la care se pot depune dosarele de candidat pentru Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”.
Candidaţii care doresc să se înscrie se vor prezenta la Centrul Militar Judeţean Alba, având asupra lor cartea de identitate: vor primi o fişă de examinare medicală. După efectuarea vizitei medicale şi finalizarea dosarelor de candidat, aceştia sunt planificaţi pentru susţinerea probelor de selecţie (eliminatorii). Vor avea loc testul psihologic şi testarea pregătirii fizice. Probele de selecţie se finalizează printru-un interviu de evaluare.
Dacă sunt declaraţi admişi, tinerii vor susţine un test grilă de verificare a cunoştinţelor la disciplinele Limba română şi Matematică (1 iunie 2012). Testul grilă conţine 18 subiecte (fiecare punctat cu 0,5 puncte), din care 8 pentru Limba română şi 10 pentru Matematică, ne informează lt-col. Cornel Oltean, şeful BIR.
Cei care vor lua nota 6 vor fi declaraţi admişi şi vor putea lua parte la concursul de admitere organizat de colegiul militar albaiulian.
Pâna în acest moment, peste 50 de tineri din judeţul Alba şi-au manifestat dorinţa de a învăţa la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia; cei 50 de candidaţi sunt în perioada de definitivare a dosarelor.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul BIR din Alba Iulia, Str. Mihai Viteazul, nr. 11; telefon/ fax: (0258) 81.22.91. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com