Primăria Alba Iulia a rămas fără 2 milioane de lei

9 mai 2012 15:260 comments

Primăria Alba Iulia a rămas fără 2 milioane de lei, bani alocaţi de Guvernul Ungureanu din fondul de rezervă şi retraşi de Guvernul Ponta în urma Hotărârii din prima şedinţă de după învestire.
“Sunt şocat, uimit complet de felul acesta absolut inacceptabil de a dispune de banii unui oraş, fără niciun fel de motivaţie reală, doar pentru că primarul şi administraţia de acolo au altă culoare politică decât tine şi partenerii tăi politici. Mă doare cu atât mai tare că e vorba chiar de Alba Iulia şi de banii cu care ne pregăteam să demarăm câteva proiecte importante, esenţiale, pentru dezvoltarea oraşului. Administraţia n-ar trebui să aibă niciun fel de legătură cu politica iar priorităţile oraşului şi bunăstarea oamenilor din oraş n-ar trebui decise, sub nicio formă, într-un astfel de mod iresponsabil, doar pentru că aşa dictează interesul politic electoral al USL-ului”, a declarat primarul Mircea Hava.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei, cele 2 milioane de lei urmau să ajungă în obiective de interes pentru peste 4.000 de albaiulieni, reabilitarea reţelei de apă din cartierul Tolstoi, refuncţionalizarea spaţiului public în cartierul Tolstoi, construirea unui dispensar uman la Pâclişa, locuri de joacă pentru copiii din Ampoi I şi din zona Vasile Goldiş fiind câteva exemple. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com