Primarul Mircea Hava se întâlneşte cu directorii de şcoli şi grădiniţe din Alba Iulia

14 februarie 2013 13:130 comments

Primarul Mircea Hava va avea în cursul săptămânii viitoare întâlniri de lucru cu directorii instituţiilor de învăţământ şcolar şi preşcolar din Alba Iulia.
În cadrul acestor discuţii vor fi analizate aspect legate de buna funcţionare a grădiniţelor,şcolilor şi liceelor din oraş. Se urmăreşte în principal o prezentare a fiecarei unităţi de învăţământ cu nevoile imediate pe care aceasta le are, dar şi identificarea de soluţii pentru rezolvarea acestora. De asemenea vor fi analizate obligaţiile ce revin din contractele de management pe care directorii unităţilor de învăţământ le au, probleme semnalate de către cetăţeni precum: solicitările de bani adresate părinţilor pentru anumite reparaţii sau dotări, eficientizarea cheltuielilor administrative, discuţii legate de orarul instituţiilor de învăţământ, activitatea corpului medical arondat acestora, situaţia spaţiilor existente pentru organizarea în noul an şcolar a clasei zero, solicitări de finanţare pentru diverse proiecte educaţionale etc.
Întâlnirile se vor desfăşura etapizat, urmând să se stabilească în cursul zilei de vineri un calendar în funcţie de priorităţile existente.
Sorin Poparaduhava 358

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com