Prins după ce a condus un autoturism furat, fără permis şi cu numere false

25 martie 2013 13:150 comments

autoDuminică, 24 martie, orele 17.40 poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud, au oprit pentru control, pe raza satului Teleac, un autoturism Dacia, condus de B.O., de 49 de ani, din comuna Ciugud. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar autoturismul condus de acesta figurează ca furat la data de 16.04.2011 din municipiul Târgu Mureş. Poliţiştii au constatat de asemenea că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ce erau aplicate pe autoturism erau false.
Faţă de B.O. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 25.03.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de
înmatriculare sau de înregistrare.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor furtului autoturismului precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com