Program educativ pentru elevii din mediul rural

4 aprilie 2013 15:200 comments

imagessÎncepând de astăzi și până la finalul lunii mai, circa o mie de copii din clasele  I-VIII ale şcolilor din mediul rural al județului Alba vor participa la nouă ediție a programului „Să vedem, să știm, să ne distrăm”, program educativ dedicat tinerilor organizat de Consiliul Județean Alba de mai mulți ani.

Elevii vor avea ocazia, ca pe parcursul unei zile întregi, să viziteze Muzeul Naţional al Unirii și Sala Unirii, dar şi să participe la un spectacol al Teatrului de păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia.

Costurile aferente transportului pentru elevi şi cadrele didactice însoţitoare sunt suportate de Consiliul Judeţean Alba, iar preţurile de intrare la obiectivele vizitate sunt reduse cu 50%, fiind negociate special pentru acest program.

Este un program dedicat copiilor din mediul rural, program prin care ei au ocazia de a veni la Alba Iulia şi a vizita Muzeul și Sala Unirii. Pot astfel să înveţe pe viu istoria judeţului nostru şi să se şi distreze puţin la Teatrul de Păpuşi. Deşi pentru noi poate părea ceva banal, pentru mulţi dintre aceşti copii este o ocazie unică”, a spus domnul Ion Dumitrel, Preşedintele CJ Alba

Ediţia din acest an a proiectului a demarat cu elevii din comunele Berghin, Ciugud, Cenade şi Valea Lungă.

 

George ȘINCA,

Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com