Program încărcat de distracție pentru albaiulieni în această săptămână

25 februarie 2014 08:351 comment

Ca să vă dăm o mână de ajutor, iată câteva din petrecerile organizate în aceasta săptămână în mai multe cluburi și cafenele din oraș:

MARTI:

enjoy

Fie că eşti îndrăgostit/îndrăgostită, fie că nu,Club Enjoy Life si KissFM Alba te invită pe data de 25.02.2014, începând cu orele 22:00 în Enjoy Life, să ne scriem împreună povestea la “Students Love Story”.

 

Ţi se promite o atmosferă specială, meniu special şi o petrecere maxima la care să participi împreună cu perechea ta, şi în caz ca nu ai…în acestă seară s-ar putea să înceapă şi povestea ta.

MIERCURI:

la poarta

O nouă seară de film, cum v-a obișnuit “La Poartă” va avea loc miercuri, 26.02.2014 în cafeneaua de lângă Poarta I a cetății. Veți urmării un film exceptional, regizat de Joe Wright.

 

 

 

JOI:

enjoy

 

 

ENJOY LIFE vă invită JOI 27 FEBRUARIE ORA 21 la STAND UP COMEDY susținut de MARIUS de la SPITALUL 9.

 

Seara va începe cu glume bune și va continua cu o petrecere pe cinste

 

 

allegria-logo

Daca e Joi, atunci e petrecere RETRO in CLUB ALLEGRIA. Joi 27 Februarie, Club Allegria te invita la o noua petrecere RETRO. Cele mai cunoscute hituri romanesti si muzica anilor 80′,90′,00′ vor rasuna pana in zori de zi.

music by: DJ RADU & MC KOTOO

SHOT-URI GRATIS TOATA NOAPTEA

INTRARE LIBERA!

VINERI:

la poarta

Vineri, La Poartă vă invită la petrecere: AudioMutz / Octave & Harry / Transilvania Underground House Music. Vor activa Dj-ii:

Dj’s :

– Octave (AudioMutz)

– Harry (AudioMutz/Ungradio Dublin )

 

28 February Friday night , don’t make any program because the biggest Drum and Bass party in Habitat is the place where you will go !

Special Guest : Joedia ( Oradea )

~~~~~~~~~~ Free Entry ~~~~~~~~~~~

stage

Sub deviza “Be happy” ne-am gandit sa facem o mare petrecere vineri seara pe ritmurile anilor 80′,90′ si 00′ la care se adauga un moment happy precum in videoclipul lui Pharrell Wiliams pe care il vom imortaliza intr-un super clip.

Si pentru ca lucrurile sa mearga bine,de la 23:00, pana la ora 00:30, TOATE drinkurile sunt 1+1 GRATIS !!

 

SÂMBĂTĂ:

Sambata 1 Martie, Club STAGE iti face cadou un super martisor pentru tine si gasca ta de prieteni ! Alina Crisan & Recovery Band vor sustine un super concert live pe scena noastra, iar fetele de la Wild Cats vor executa un show exclusivist de contorsionism.

Alina Crisan & Recovery Band – Get Lucky

Alina Crisan & Recovery – Smells Like Teen Spirit (Nirvana Cover)

Sambata 1 Martie, Club Allegria te invita la primul eveniment din luna Martie. Cele mai tari hituri vor fi mixate de DJ Jonnessey & Aner!

Hit-uri: “Remember”, “Only you”, “Where is the love”,

KISS THIS PARTY || CLUB ALLEGRIA ||

01 MARTIE || ORA 23:00

Guest : DJ JONNESSEY & ANER

Wharm-Up : DJ RADU & MC KOTTO

Așadar, albaiulieni, pregătiți-vă de distracție la cele mai tari petreceri din oraș.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com