Program încărcat pentru petrecăreți în săptămâna îndrăgostiților

10 februarie 2014 10:410 comments

În săptămâna îndrăgostiților, cluburile și cafenelele albaiuliene se întrec în cele mai tari petreceri de Sf. Valentin. Dar până pe 14 februarie, când va fi cea mai asteptată petrecere a săptămânii, sunteți asteptați la party-uri de încălzire.

enjoy

CLUB ENJOY LIFE te invită Marți 11 FEBRUARIE ora 22 la STUDENT PARTY .O să se ofere gratis cocktailuri la toate fetele prezente. Prezența se va citi la ora 22:00 la cele mai tari cursuri de distracție din oraș.
Sunteți ațteptați CU PREȚURI STUDENȚEȘTI și cu cele mai noi hituri de club și o atmosferă incendiară 100 % studențească !!!!!

Vineri

 

stageVineri 14 Februarie, de Valentine’s Day, Club STAGE ți-a pregătit un super recital live semnat DJ SAVA & RALUKA .
Vino și tu să iei parte la “AROMA” acestei seri !

Tot de ziua îndrăgostiților, Club Allegria își deschide din nou porțile localului pentru publicul albaiulian și vă invită la o petrecere pe cinste alături de Dj Radu și MC Kotto.

Club Enjoy Life vă invită la o petrecere specială sub deviza Karaoke Valentine`s unde cuplurile de îndrăgostiți vor putea cânta în duet cele mai cunoscute melodii de dragoste și nu numai.

la poartaCalare pe Sexi Valentin,  La Poartă pune un X maare pe ziua de 14, 2014, ca parc-a mai trecut putin, dar daca stam sa ne gandim, s-a scurs 1 an de bere, shot-uri o roaba, 365 de butelii de vin..si inca mai vin!!!
La multi ani!!! din partea surorilor si fratilor nostri barmani, va pupam pe pornofelele ce pleaca de la noi golase de bani!!! +
un Love plus, muzica, plus baloane cu heliu, pe lista noastra am pus!!!
We gonna rock the house once again, am spus!!!

art

 

Art Cafe Downtown. Intr-o lume haotica unde totul e o ordine si o dezordine; intr-o lume unde totul e ambiguu si noptile iti devin prieteni cosmici, iar zilele dusmane cronologice, o noua comunitate a legii universale se ridica la prima sa editie “My Friends Never Die!”. Scopul acestui nou concept este de a simula diferite stari prin intermediul muzicii de la meditare, nostalgie, pana la extaz si euforie, precum e viata insasi.

 

 

Sâmbătă

Sâmbătă 15 februarie, Club Enjoy Life vă invită să luați parte la petrecerea Ladies Night. Vă așteaptă oferte speciale și băuturi alese.

Art Cafe Downtown vă așteaptă la concert live cu Alergic Band. Doi baieti, doua chitari,doisprezece corzi, s-au intalnt in 2007. Legenda spune: in turneu ei au plecat,in Livio Dario s-au urcat si-n Art Cafe Downtown au aterizat. Acum beau si se apuca de cantat!

Stage Club vă invită la Bracelets Party unde brătările vor lumina atmosfera iar muzica bună va curge toată noaptea. Red means NO … Green means GO. Doamnele și domnișoarele au intrarea liberă.

Tot sâmbătă. La Poartă dă drumul event-ului Low Profile Frequencies, alături de Răzvan Mate, Ciprian Popa și BSB

Așadar, aveți o saptămână ocupată și petreceri pe cinste.

Să vă iubiți mult.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com