Proiectul „Măsuri integrate în domeniul turismului” îşi prezintă rezultatele

22 octombrie 2012 15:470 comments

Asociaţia Pakiv România, în parteneriat cu Synthesis Management Consultants – SMC, organizează, marţi, 23 octombrie 2012, începând cu orele 10.00, la Sala Senatului din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (Palatul Apor) conferinţa de diseminare a rezultatelor obţinute în urma implementării proiectului „Măsuri integrate în domeniul turismului”.
Implementarea proiectului a vizat formarea profesională a 200 de şomeri şi persoane în căutarea unui loc de muncă din judeţul Alba, în vederea facilitării accesului pe piaţa muncii. Aceste persoane au fost pregătite profesional în meserii cu căutare în domeniul turismului: lucrător în pensiune turistică, recepţioner, agent în turism şi ghid turistic. Acest proiect a cuprins şi măsuri active de ocupare, fiind prevăzută plasarea pe piaţa muncii a 60 de persoane.
Proiectul „Măsuri integrate în domeniul turismului” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com