Public Speaking Support Group la Alba Iulia

11 iunie 2012 14:550 comments

Într-o societate care promovează ideea de realizare de fapte, acestea trebuie să fie prezentate într-un mod adecvat. De cele mai multe ori, realizări remarcabile rămân într-un con de umbră sau sunt atribuite unor alte persoane, deoarece adevăraţii „actori” preferă să nu se expună din teama de a vorbi în public.
Asociaţia Never Too Young invită tinerii albaiulieni, sâmbătă, 16 Iunie 2012, ora 10:45, în amfiteatrul mic al Casei de Cultură a Studenţilor, la prima întâlnire Public Speaking Support Group organizată în Alba Iulia.
Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atât persoanelor pasionate de vorbitul în public, cât şi celor care au dificultăţi în a comunica în public. Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 5 ani în cadrul JCI Bucureşti, care are drept scop evoluţia fiecăruia dintre participanţi în ceea ce priveşte vorbitul în public, evoluţia realizându-se prin practică. Astfel, din două în două săptămâni se organizează întâlniri pentru a exersa tehnici de oratorie. Acestea conţin 4-5 discursuri de 7-14 minute, urmate de opinii din partea participanţilor.
Cei interesaţi se pot înscrie pe http://tinyurl.com/PSSGAB ca oratori (susţii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc.) sau ca participanţi.
Acest proiect reprezintă o acţiune finanţată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba. În categoria partenerilor acestui proiect se încadrează şi Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de facebook www.facebook.com/PSSGAB, e-mail: nevertooyoungab@gmail.com. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com