Public Speaking Support Group la Casa de Cultură a Studenţilor

3 iulie 2012 14:170 comments

Asociaţia Never Too Young invită albaiulienii, sâmbătă, 7 Iulie 2012, ora 10:45, în amfiteatrul mic al Casei de Cultură a Studenţilor, la o nouă întâlnire Public Speaking Support Group Alba Iulia.
„Dacă şi tu esti una dintre persoanele care au dificultăţi în a se exprima în public, în a susţine un discurs, te aşteptăm să exersezi vorbitul în public, alături de noi, într-un mediu prietenos, în care nimeni nu greşeşte, toţi experimentează. Dacă pe de altă parte, eşti un bun orator şi îţi doreşti să încerci noi tehnici de oratorie, te invităm să le arăţi şi altora cât de comod şi plăcut poate fi să desfăşori această activitate”, au declarat organizatorii.
Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atât persoanelor pasionate de vorbitul în public, cât şi celor care au dificultăţi în a comunica în public. Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 5 ani în cadrul JCI Bucureşti, care are drept scop evoluţia fiecăruia dintre participanţi în ceea ce priveşte vorbitul în public, evoluţia realizându-se prin practică. Astfel, bilunar se organizează întâlniri pentru a exersa tehnici de oratorie. Acestea conţin 4-5 discursuri de 5-7 minute, urmate de opinii din partea participanţilor.
Cei interesaţi se pot înscrie pe http://tinyurl.com/pssgab ca oratori (susţii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc.) sau ca participanţi (îţi exprimi părerea cu privire la modul de susţinere a discursurilor).
În categoria partenerilor se încadrează Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de facebook www.facebook.com/PSSGAB, e-mail: nevertooyoungab@gmail.com. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com