Rezultatul dezinsecţiei: 32 de albaiulieni înţepaţi de căpuşe

4 mai 2012 00:000 comments

Demagogie şi dispreţ total faţă de cheltuirea banului public. Am ridicat recent problema contractului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat de administraţia locală cu o firmă de partid căreia i se va plăti în fiecare an nu mai puţin de 950.000 de lei. Firmă care şi-a făcut atât de bine treaba că albaiulienii au ajuns la spital cu înţepături de căpuşe. şi vorbim de 32 de persoane, nu de incidente izolate.
În momentul în care am semnalat faptul că acest contract a fost atribuit unei firme portocalii, care are clienţi doar primării conduse de PD-L, reprezentanţii administraţiei locale au sărit ca arşi şi m-au acuzat de minciuni şi rea-voinţă.
În luna aprilie primăria a făcut comandă societăţii Coral Impex pentru dezinsecţie. Cel puţin pe hârtie, pentru că niciun locuitor nu i-a văzut pe muncitori prin oraş. La câteva săptămâni după celebrele dezinsecţii avem 32 de albaiulieni care merg la spital după ce au fost înţepaţi de căpuşe. Plus alţii care se plâng că au fost nevoiţi să îşi ducă animalele de companie la medicul veterinar pentru că au luat căpuşe după o plimbare prin parcul din faţa catedralei sau prin şanţurile cetăţii. Iar primăria anunţă senină că începând din 4 mai, va urma o nouă acţiune de dezinsecţie.
Am impresia că cineva îşi bate joc de noi. Se joacă de-a dezinsecţia pe bani grei. Bani plătiţi din taxele şi impozitele noastre. şi nu sunt puţini. Cer public primăriei să ne comunice sumele plătite pentru toate serviciile prestate de Coral Impex în acest an. Dar mai ales să ne explice cum a fost posibil ca oamenii să fie înţepaţi de căpuşe deşi ce au existat acţiuni de dezinsecţie, cel puţin pe hârtie, plătite din banii albaiulienilor?
CĂLIN POTOR,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com