S-a dat startul la Gala Voluntarilor în judeţul Alba

6 noiembrie 2012 16:090 comments

La începutul acestei săptămâni s-a dat startul la cel mai mare proiect de recunoaştere a voluntariatului din judeţul Alba ,,Gala Voluntarilor”,un eveniment judeţean dedicat recunoaşterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat şi coordonatorilor de voluntari, eveniment care marchează Ziua Internaţională a Voluntarilor, celebrată în fiecare an în data de 5 decembrie.
Proiectul se adresează ong-urilor, instituţiilor publice dar şi companiilor care au voluntari respectiv proiecte de voluntariat.
Gala cuprinde 13 secţiuni (8 pentru voluntari, 4 pentru proiecte de voluntariat şi 1 pentru coordonatorul de voluntari) iar câştigătorii vor fi premiaţi: Premiul I va consta dintr-un schimb de experienţă în Bremen (Germania) pe durata a 10 zile. Premiul II îl reprezintă participarea la un curs de 3 zile pe tema „Comunicare”, ce se va desfăşura la Arieşeni, iar premiul III constă din participarea la un curs intensiv de o zi cu tema „Public speaking”, ce se va desfăşura la Ampoiţa.
Timp de două săptămâni organizatorii aşteaptă nominalizări pe adresa cjvalba@gmail.com iar formularele de candidatură pot fi gasite pe www.cjvalba.ro urmând ca în perioada 19-30 noiembrie societatea civilă să-şi voteze online preferaţii.
l Iulian Brok

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com