Săptâmână de tabară cercetăşească în judeţul Sibiu

20 iunie 2012 16:290 comments

Începând cu Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor din acest an şi continuând cu programul din săptămâna „Şcoala Altfel”, Consiliul Naţional al Elevilor a dezvoltat o colaborare – care s-a dovedit a fi fructuoasă – cu organizaţia Cercetaşii României.
În acest sens, Consiliul Naţional al Elevilor beneficiază de un proiect care se adresează elevilor din cadrul acestei organizaţii, începând de la Consiliile şcolare ale Elevilor şi până la Consiliile Regionale ale Elevilor.
Proiectul se va desfăşura în perioada 27 august 2012 – 2 septembrie 2012, la centrul cercetăşesc Nocrich din judeţul Sibiu. Beneficiile acestui proiect constau într-o săptămână plină de programe cercetăşeşti, de noi limite care se cer a fi depăşite, de noi provocări. Veţi avea ocazia să trăiţi, alături de alţi colegi, viaţa de tabără cercetăşească.
Printre activităţile incluse în proiect se numără: experimentarea vieţii de patrulă, orientarea cu busola şi citirea unei hărţi, drumeţie montană, implicare în comunitate, olimpiada cercetăşească, meşteşuguri tradiţionale, tipuri de focuri, prim ajutor, construcţii de câmp, foc de tabără, cântece la chitară, educaţie ecologică şi evidenţierea importanţei membrilor unei echipe.
Numărul de locuri disponibile pentru acest proiect este limitat, iar termenul de înscriere expiră pe data de 1 iulie 2012. Până atunci, elevii se pot înscrie completând formularul de pe platforma Wedu (www.wedu.ro). Taxa de participare pentru acest proiect este de 285 RON, care acoperă trei mese pe zi, activităţi cercetăşeşti, acces la utilităţi şi cazare la cort. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com