Sârb prins în Alba cu şedere ilegală, sancţionat contravenţional

26 februarie 2013 10:340 comments

inselaciunea-prin-telefon-comunicat-de-presa-politia-brailaPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba, au desfăşurat în data de 25.02.2013, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Alba.
Cu această ocazie, a fost depistat P.S., de 41 de ani, din Serbia, care se afla cu şedere ilegală pe raza comunei Livezile. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat legal pe teritoriul României însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege, totalizând un număr de 60 de zile de şedere ilegală. De asemenea, s-a stabilit că din decembrie 2012 până în prezent, P.S. a desfăşurat activităţi lucrative, fără forme legale, la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Livezile, judeţul Alba.
Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au luat măsura sancţionări contravenţionale a străinului, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 600 de lei iar faţă de societatea comercială pentru care acesta a lucrat fară forme legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei. (D.S.)

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com