Şeful IPJ Alba, Nicolae Căbulea, secretar de stat în MAI

15 mai 2012 15:100 comments

Comandantul IPJ Alba, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a fost numit, marţi, de premierul Victor Ponta, secretar de stat în MAI, unde va coordona activitatea Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică.
Nicolae Căbulea îl înlocuieşte pe chestorul principal Petre Tobă, care a fost numit şef al Poliţiei Române. Căbulea a mai lucrat în MAI în perioada 2009 – 2011, când a fost adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, post echivalent cu cel de subsecretar de stat. O scurtă perioadă, în 2009, a fost şi adjunct al IGPR.
Nicolae Căbulea a revenit în Alba în martie 2011, când l-a înlocuit pe comisarul şef Tudor Grindean, promovat, la rândul său, în minister. În perioada mandatului de peste 1 an de zile la comanda IPJ Alba, Căbulea a schimbat majoritatea şefilor de structuri, unde a susţinut propriii oameni de încredere.
Promovarea lui Nicolae Căbulea la Bucureşti lasă loc liber comisarului şef Laurenţiu Crişan, în prezent adjunct al IPJ Alba, pentru postul de comandant. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com