Simpozion internaţional la Facultatea de Teologie din Alba Iulia

2 mai 2012 14:310 comments

În perioada 4 – 6 mai 2012, la Alba Iulia se vor desfăşura lucrările celei de-a XI-a ediţii a Simpozionului teologic internaţional cu tema „Condiţia umană între suferinţă şi iubirea lui Dumnezeu. Terapia bolii şi îngrijirile paliative.
Simpozionul se va desfăşura în Aula „Dumitru Stăniloae” a Facultăţii de Teologie din Alba Iulia şi va cuprinde sesiuni de referate, şi va fi lansat volumul simpozionului cu acelaşi titlu.
Simpozionul va debuta vineri, 4 mai, cu slujba Te Deum oficiată în Capela Facultăţii de Teologie, care va fi urmată apoi de un cuvânt de deschidere al ÎPS Părinte Arhiepiscop Irineu, iar de la ora 11.00 vor începe sesiunile de lucru propriu-zise.
Comunicările prezentate vor fi clasificate în trei categorii: 1) Revista “Christian Bioetics” (ISI) îşi rezervă dreptul de a selecta o parte dintre studiile prezentate în cadrul lucrărilor simpozionului pentru a le publica într-un număr special; 2.) O a doua categorie de studii vor fi selectate pentru a fi publicate în Revista “Altarul Reîntregirii” (B+), 3.) iar a treia categorie vor fi publicate în volumul colectiv al conferinţei. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com