“Socializarea are prioritate”: Proiect finanţat prin programul Youthbank pentru persoanelor cu scleroză multiplă

26 aprilie 2013 14:120 comments

DSCN3055Un nou proiect finanţat prin programul Youthbank este pe cale să fie implementat în data de 29 mai 2013 în Ziua Mondială a persoanelor cu scleroză multiplă, iar beneficiarii vor fi aceste persoane cu dizabilităţi locomotorii. Titlul proiectului, “Socializarea are prioritate” are ca scop integrarea persoanelor cu SM, respectiv 74 de pacienţi cu vârste cuprinse între 20 şi 70 de ani, pentru a nu se simţi diferenţiaţi de restul societăţii.

Iniţiatorii proiectului sunt 7 elevi din Alba Iulia cu vârste cuprinse între 14 – 17 ani în parteneriat cu Asociaţia SM Speromax Alba. Implementarea proiectului va fi în data de 29 mai 2013 când vor fi puse în vânzare 200 de lampioane cu 10 lei bucata. Sumele obţinute în urma vânzării de lampioane vor fi folosite pentru achiziţionarea de pachete cu alimente care vor fi donate pacienţilor din judeţul Alba.

Fundaţia Comunitară vă invită să participaţi în 29 mai la evenimentul care va avea loc în Piaţa Cetăţii pentru a fi alături de persoanele cu scleroză multiplă, după principiul handicapul nu este al persoanei care nu poate circula pe stradă ci este al societăţii care nu a uniformizat strada cu trotuarul.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com