Standul Cetăţii Alba Carolina a fost un punct de interes maxim

21 martie 2011 00:002 comments

Cetatea Alba Carolina a fost punctul de maxim interes pentru vizitatori la Târgul Internaţional de Turism “Holiday Market”, care s-a desfăşurat în perioada 17-20 martie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti.
Aproape 2.000 de vizitatori au admirat doar în prima zi standul Municipiului Alba Iulia pentru a vedea ce-i aşteaptă în Cetate şi pentru a gusta din bucatele tradiţionale ardeleneşti.
Garda Cetăţii a fost, incontestabil, atracţia principală a primei zile de târg. Încă de la deschidere, soldaţii în costume şi cu armament de epocă au adus o pată de culoare dar şi de sunet.
Au prezentat pe rând onorul preşedintelui ANAT, Corina Martin, la inaugurarea oficială a târgului, şi tuturor participanţilor la târg, companii de turism sau simpli vizitatori, în egală măsură.
Astfel, toţi cei care au trecut pe la standul Municipiului Alba Iulia au avut ocazia să vadă pe viu o parte din ceea ce pot vedea în fiecare zi în Cetatea Alba Carolina.
Acţiunea de la Bucureşti se înscrie în proiectul amplu de promovare profesională a Cetăţii Alba Carolina, “Respiră Aerul Istoriei”, accesat de municipalitatea din Alba Iulia şi finanţat, în cea mai mare măsură, din fonduri europene nerambursabile REGIO.
Târgul Holiday Market este una dintre întâlnirile de referinţă ale companiilor de turism cu clienţii lor şi a reunit peste 100 de expozanţi, pe o suprafaţă de peste 5.000 mp. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com