Tabere de vară pentru tinerii din eparhia Alba Iuliei

16 iulie 2012 15:530 comments

Centrul de Misiune şi Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, organizează în vara aceasta, 16 tabere de tineret, pentru tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 20 ani.
Săptămâna aceasta şi-au deschis porţile două tabere pentru tinerii din Eparhia noastră. Ele se desfăşoară la Poiana Vadului şi la Centrul Internaţional de tineret de la Cetea. Taberele au un program complex, care le oferă celor 65 de tineri participanţi din săptămâna 16-21 iulie o modalitate plăcută şi eficientă de petrecere a unei părţi din vacanţa de vară.
Programul-cadru al taberelor, cu notele specifice fiecărei tabere, se va desfăşura pe durata unei săptămâni, cuprinzând rugăciunea de dimineaţa şi de seara, însoţite de scurte meditaţii şi gânduri ale zilei, activităţi recreative, atelierele de discuţii pe diverse teme, jocuri de comunicare, de team-building şi de auto-cunoaştere, seară de lectură , teatru improvizat, film, activităţi de voluntariat, drumeţii pe trasee montane şi o serie de concursuri sportive, de cultură generală, de abilităţi practice şi de îndemânare.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com