Târg de Joburi pentru femei de etnie romă la Alba Iulia

6 septembrie 2012 18:550 comments

Asociaţia Pakiv România va organiza un Târg de Joburi în perioada 7 – 9 septembrie 2012, între orele 10:00 – 14:00, în sala de conferinţe a Hotelului Parc din Alba Iulia. La acest eveniment vor participa aproximativ 100 de femei de etnie romă din judeţul Alba care au finalizat cu succes programe integrate de formare profesională şi aşteaptă cu nerăbdare să primească oportunitatea de a-şi demonstra eficienţa şi competitivitatea pe piaţa muncii.
Femeile de etnie romă care participă la acest eveniment au trecut prin mai multe etape de pregătire: au fost informate, consiliate, instruite profesional şi acum îşi doresc să îşi găsească un loc de muncă.
Obiectivul acestui eveniment este de a pune faţă în faţă cererea şi oferta de locuri de muncă, de pe piaţa muncii din judeţul Alba, precum şi promovarea incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse pe piaţa muncii, a femeilor de etnie romă.
La Târgul de Joburi sunt aşteptaţi să participe angajatori din mai multe domenii economice din judeţul Alba.
Târgul este organizat în cadrul proiectului FemRom – „Îmbunătăţirea accesului femeilor de etnie romă pe piaţa muncii şi sprijinirea economiei sociale, promovarea şi dezvoltarea unor servicii integrate prin crearea unor cooperative pentru femei, asigurarea accesului la educaţie formală şi dezvoltarea unor servicii de ocupare specializate şi personalizate”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Regional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com