Trupa HI-Q va concerta la Miss Turism Alba 2012

22 octombrie 2012 14:450 comments

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează duminică, 28 octombrie 2012, ora 19:00, concursul „Miss Turism Alba 2012”, a II-a ediţie, ediţie care se doreşte a fi mai bună ca cea de anul trecut şi, în acelaşi timp, o modalitate inedită de promovare a judeţului Alba. Cele ¬14 concurente înscrise pe site-ul www.missturismalba.ro în perioada 8 – 19 octombrie pot fi votate online până în data de 24 octombrie, urmând ca în data de 25, după votul juriului şi conform regulamentului să fie anunţate concurentele care vor participa în finală. Ele vor participa la un stagiu de pregătire la Alba Iulia, în perioada 26 – 28 octombrie şi vor avea şansa de a demonstra că sunt frumoasele zonelor lor şi că pot reprezenta cu mândrie oraşele natale, oriunde în ţară.
Evenimentul „Miss Turism Alba 2012” se justifică prin faptul că, în momentul de faţă, există multe zone ale judeţului unde potenţialul turistic este foarte mare. Acest lucru duce după sine la nevoia de promovare a acestuia, proiectul dorind să îmbine punerea în valoare a sexului frumos cu promovarea obiectivelor turistice şi să aducă un aport în descoperirea şi susţinerea valorilor artistice ale judeţului.
„Miss Turism Alba va oferi şansa tuturor celor descoperiţi în fiecare localitate, să-şi pună în valoare calităţile fizice, intelectuale, artistice şi, în acelaşi timp, să promoveze zonele cu importanţă turistică pe care le reprezintă. Scopul nostru este promovarea tinerilor şi studenţilor, a frumuseţii, a valorilor artistice şi turistice ale judeţului Alba”, ne-au declarat organizatorii.
Toate informaţiile se pot găsi pe www.missturismalba.ro
Invitaţi speciali la eveniment sunt HI-Q live cu band. Evenimentul va fi prezentat de către Dan Lungu şi Flavia Nicolae.
Preţul biletului este 10 lei. Biletele vor fi puse în vânzare duminică, 28 octombrie, începând cu ora 17:30. Informaţii se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor sau la numărul de telefon 0258/812.692.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com