Un bărbat din Bărăbanţ riscă dosar penal pentru că a furat un porumbel

26 martie 2013 14:555 comments

jandarmiUn bărbat din Bărăbanț a furat un porbumbel luni, 25 martie, în jurul orei 23.00, iar incidentul a fost semnalat la 112 de un vecin al crescătorului de porumbei.
Acesta a relatat jandarmilor sosiţi de urgenţă la faţa locului că, în urmă cu câteva minute, a observat un bărbat care a escaladat gardul gospodăriei columbofilului, s-a deplasat la porumbar şi, după a sustras un porumbel de culoare albă, a plecat prin acelaşi loc pe unde intrase, adică peste gard. Acesta a mai adăugat că intrusul, ajuns în stradă şi dându-şi seama că fusese observat, a eliberat pasărea sustrasă şi a fugit. În baza semnalmentelor furnizate de martorul ocular la furt, jandarmii au demarat imediat căutarea suspectului, iar în scurt timp acesta a fost depistat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care şi-a recunoscut fapta şi, în plus, a declarat că o pregăteşte de mai multe zile.
Bărbatul a fost identificat ca fiind A.C., iar pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Cercetările vor fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

5 Comments

  • pensionar sarac

    Mai bine fura un conbinat, o conpanie nationala, ca acum nu era pedepsit ,era multimilionar si om de -afaceri- cinstit !!!!care ajuta economia romaneasca.?????Dar putea face schinb de mii de hactare de pamant ca era latifundiar si parlamentar.Saracu chiar nu se uita la stiri oameni din top 300, se uita dupa un porunbel al pacii.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com