Vasile Crişan ar putea pierde şefia ROMARM

4 iunie 2012 13:351 comment

Prezent la Alba Iulia la sârşitul săptămânii trecute, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat că vrea reformă şi în instituţiile militare şi în fabricile de armament, iar în acest sens va emite o Ordonanţă de Urgenţă. O prioritate în acest sens, a spus Chiţoiu, este aducerea salariaţilor de la Fabrica de Arme Cugir la aceeaşi grilă de salarizare ca a tuturor angajaţilor din industria de armament din ţară.
Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a precizat că ia în calcul şi schimbarea conducerii ROMARM, instituţie la conducerea căreia se află albaiulianul Vasile Crişan, candidat al UNPR la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, care este acuzat de trafic de armament şi de faptul că solicită comisioane ilegale.
„Acuzaţiile sunt date în verificare instituţiilor abilitate şi când o să avem tot raportul o să luăm o decizie. În mod cert vor fi schimbări la ROMARM. Primele rezultate preliminarii ne dau suficiente indicii că Vasile Crişan ar putea fi schimbat”, a declarat ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu. (S.P.)

1 Comment

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com