Venituri suplimentare de 4,865 lei stabilite de DGFP Alba

15 noiembrie 2012 18:330 comments

În luna octombrie a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a efectuat un număr de 228 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care un număr de 77 au fost inspecţii fiscale.
Rezultatele globale înregistrate de organele de inspecţie fiscală s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 4,865 milioane lei, astfel: 2,980 milioane lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 1,873 milioane lei accesorii aferente diferenţelor calculate.
Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat 19 amenzi contravenţionale în sumă totală de 12 mii lei.
Pentru un prejudiciu (prezumtiv) creat bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 2 mii lei, DGFP Alba-Activitatea de Inspectie Fiscala a înaintat 1 caz instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.
De asemenea, în luna octombrie a.c, inspectorii fiscali au soluţionat 108 deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de 4,545 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 517 mii.lei.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com