Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman reaprinde speranţele uniriştilor

26 iunie 2012 16:340 comments

Aflată în derivă din punct de vedere financiar, FC Unirea Alba Iulia începe să vadă luminiţa de la capătul tunelului. Ales, luni, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a mărturisit că-şi doreşte să continue sprijinirea tuturor sporturilor şi a dezvăluit intenţia lui de a încerca finanţarea echipei de fotbal Unirea Alba Iulia.
Dacă alte sporturi s-au bucurat în ultimii ani de finanţarea CJ Alba, în acest an se pare că a venit şi rândul echipei Unirea Alba Iulia să profite de acest lucru. Roman a precizat că nu trebuie să sufere toţi pentru greşelile unor oameni din trecutul ”alb-negrilor”.
”Eu o să fiu un promotor şi al fotbalului judeţean, deoarece fotbalul ne-a adus mari satisfacţii, faptul că acolo au greşit nişte oameni nu cred că trebuie să fie o pedeapsă. Cred că vom găsi o soluţie, mai ales că Unirea se află într-un moment extrem, extrem de dificil”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman.
Printre proiectele pe care şi le-ar dori Florin Roman putem aminti şi despre construcţia unei săli polivalente.

Preşedintele Unirii, Mihai Dăcălescu: ”Depindem total de finanţările de la bugetul local şi judeţean. Suntem în pragul desfiinţării”

Preşedintele executiv al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia a mărturisit că formaţia pe care o conduce depinde 100%, în aceste momente, de banii de la autorităţile locale şi judeţene.
”E un lucru extraordinar şi m-aş bucura ca autorităţile locale şi judeţene să sprijine echipa şi să formăm iarăşi un grup puternic, care să se poată lupta la primele locuri. Depindem total de aceste finanţări. În momentul de faţă, nu avem bani decât pe hârtie, pentru că avem litigiile cu Empoli şi Standard. Suntem în pragul desfiinţării”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte executiv FC Unirea Alba Iulia.
În urmă cu câteva zile, şefii Unirii au declarat că ar ceda gratuit echipa autorităţilor locale. De menţionat este faptul că, în 2009, Florian Walter a intenţionat să devină patronul echipei din Alba Iulia, dar acesta s-a lovit de refuzul patronilor albaiulieni.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com