Ziua Internaţională a Caselor de Ajutor Reciproc

17 octombrie 2012 13:031 comment

Prin activitatea sa de ani de zile, în folosul membrilor săi, Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş demonstrează continuu capacitatea de a îmbunătăţi viaţa membrilor, a familiilor acestora şi a comunităţilor în mijlocul cărora funcţionează (Teiuş, Abrud, Arieşeni, Blaj, Câmpeni şi Cugir). Trebuie precizat că CAR Credit Teiuş este singura instituţie din judeţ, membră a FEDCAR (Federaţia Caselor de Ajutor din România), membră a WOCCU (World Council of Credit Unions) şi membră fondatoare a Reţelei Europene a Uniunilor de Credit, cu un birou de reprezentare la Bruxelles.
Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) are în componenţa sa reprezentanţi din 100 de ţări, cu 51.000 de uniuni de credit care deservesc peste 196 milioane de membri din întreaga lume.
În condiţiile crizei economice mondiale, seriozitatea şi profesionalismul angajaţilor a făcut ca numărul membrilor CAR Credit Teiuş să depăşească 4.500.
„Sărbătoarea Zilei Internaţionale a Caselor de Ajutor Reciproc/ Uniunilor de Credit are loc, joi, 18 octombrie 2012, în contextul în care anul 2012 a fost desemnat, de către Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), Anul Internaţional al CAR-urilor”, ne-a declarat Cristian Florin Bota, directorul executiv al CAR Credit Teiuş.
Tema din acest an pentru Ziua Internaţională a Uniunilor de Credit este „Membrii contează cel mai mult”.
„În faţa tuturor provocărilor, CAR-urile (uniunile de credit) au existat întotdeauna pentru a deservi membri. Mesajul clar şi simplu: „Membrii contează cel mai mult”, sintetizează raţiunea de a exista a CAR-urilor”, a declarat Brian Branch, preşedinte şi CEO al World Council of Credit Unions (WOCCU).
Cu acest prilej, C.A.R Credit Teiuş transmite membrilor, colaboratorilor şi colegilor urarea de „La mulţi ani cu sănătate!”.

Iulian Brok

1 Comment

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com