Ziua mondială a alimentului va fi marcată de Crucea Roșie Alba la grădinița Scufița Roșie

14 octombrie 2013 11:491 comment

IMGP2066Cu prilejul Zilei mondiale a alimentului, voluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Alba, vor desfăşura mâine, 15.10.2013, la Grădiniţa cu program prelungit „Scufiţa Roşie” din Alba Iulia, începând cu orele 15.30, activităţi de educaţie pentru sănătate, promovând alimentaţia sănătoasă şi practicarea sportului ca şi alternativă în petrecerea timpului liber.
Voluntarii Crucii Roşii Filiala Alba vor destinde atmosfera prin realizarea unor jocuri cu cei 60 de copii preşcolari prezenţi, aducând în prim plan valorile umanitare şi avantajele pe termen lung ale adoptării unui stil de viaţă sănătos.
Educaţia pentru sănătate reprezintă un domeniul de referinţă pentru Crucea Roşioe Română, împletindu-se activ cu istoria poporului român. Dacă în urmă cu un secol, organizaţia noastră derula campanii de combatere a malariei şi tifosului, astăzi, Crucea Roşie Română activează în domeniul prevenirii şi combaterii HIV/SIDA, TBC, implicându-se de fiecare dată în probleme prioritare de sănătate publică.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com