Ziua Mondială a SM va fi marcată la Alba Iulia

29 mai 2012 15:370 comments

Societatea de Scleroză Multiplă din România, prin organizaţiile membre, desfăşoară o serie de activităţi de conştientizare, în cadrul evenimentelor derulate cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple, care se va sărbători în acest an în data de 30 Mai.
Campania de conştientizare în cadrul “Zilei Modiale a SM” este creată de Federaţia Internaţională de Scleroză Multiplă (FISM), tema centrală a campaniei din acest an fiind “Trăind cu Scleroza Multiplă”.
În România, Campania de conştientizare şi informare se va desfăşura în 13 oraşe din România, în care există câte o organizaţie locală de SM: Alba Iulia, Bistriţa, Botoşani, Bucureşti, Câmpulung Moldovenesc, Constanţa, Târgovişte, Deva, Piatra Neamţ, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, Râmnicu-Vâlcea.
Asociaţia SM SPEROMAX ALBA va organiza în data de 30 mai, la ora 12:00, în piaţeta OBELISC, un eveniment de informare şi conştientizare a opiniei publice despre scleroza multiplă. Cu această ocazie se vor împărţi materiale informative şi vor fi lansate baloane cu heliu. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com