18 miliarde lei vechi alocaţi sportului din partea Consiliului Judeţean

25 februarie 2013 19:170 comments

sedinta-Consiliu-judetean.Consilierii judeţeni sunt dispuşi să susţină financiar principalele ramuri sportive din judeţ, în dorinţa de a face performanţă. În şedinţa de luni, 25 februarie, s-a aprobat bugetul finanţărilor echipei de baschet CS Universitatea Alba Iulia, Volei Club Alba-Blaj, echipei de handbal HC Alba-Sebeş dar şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba pentru Liga a IV-a, campionatul judeţean, şi competiţiile de copii şi juniori

La acest capitol cel mai mult a reuşit să “ciupească” Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj căruia i s-a aprobat frumoasa sumă de 7 miliarde lei vechi pentru anul 2013.  Scopul formaţiei este clasarea pe locurile V-VIII în prima ligă de volei feminin, lucru posibil având în vedere evoluţia fetelor.

Handbal Club Alba-Sebeş a atras pentru anul 2013 suma de 3 miliarde lei vechi, bani cu ajutorul cărora se încearcă clasarea pe locurile I-IV în acest an, iar sezonul următor promovarea în Liga Naţională de Handbal Feminin.

Echipa de baschet a oraşului Alba Iulia, CSU are la dispoziţie din partea Consiliului Judeţean suma de 400.000 lei noi pentru anul 2013, fetele aratând o dispoziţie de joc foarte bună în Liga Naţionaţă de Baschet Feminin.

Pentru AJF Alba s-a alocat suma de 400.000 lei, bani care vor fi utilizaţi pentru organizarea şi desfăşurarea competiţiilor de fotbal Liga a IV, Liga Judeţeană şi juniori pentru tur şi retur, dar şi pentru acordarea de premii echipelor clasate pe primele locuri şi jucătorilor remarcaţi.

Dragoş Suciu

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com