Aerobic şi fitness gratuit pentru studenţi

4 martie 2012 10:370 comments

Studenţii din cadrul Secţiei de Educaţie Fizică şi Sport s-au gândit şi la colegii lor de universitate, astfel că două studente îşi vor începe practica de instructor sportiv, gratuit, pentru a veni în sprijinul colegilor care doresc să slăbească sau care vor să se menţină în  formă.
Şedinţele de aerobic sau de fitness vor fi gratuite şi vor fi organizate în fiecare marţi şi joi, de la orele 18.30 la 19.30. ”Viaţa de student o ştim toţi cum e din punct de vedere financiar şi pentru că unui student nu-i ajung banii de buzunar, nu mai poate fi vorba de plătitul altor cheltuieli, cum ar fi un abonament la o sală de profil pentru a slăbi sau pentru a-şi tonifia musculatura. Am considerat că e o variantă de a-i motiva să vină la mişcare. Aşadar, am demarat operaţiunea SOS: Salvează-mi muşchii”, a declarat Geanina Ilie, una dintre studentele care se vor ocupa de programul de fitness.
Studenţii dornici de mişcare pot alege antrenamentele cu instructorul Simona, pentru variante de aerobic sau la Geanina, pentru antrenamente mixte de fitness. Şedinţele de fitness şi aerobic vor avea loc în Sala de sport a Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, situată în zona industrială, lângă căminele I şi II.
l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com