Albaiulianul Florin Ilie a semnat cu Concordia Chiajna pe două sezoane

14 iunie 2012 16:240 comments

Fundaşul central din Alba Iulia, Florin Ilie, a semnat cu gruparea din Liga I, Concordia Chiajna. Fostul apărător al formaţiei Poli Timişoara a participat la reunirea echipei care a făcut senzaţie în returul Ligii I.
Fundaşul consideră că mutarea făcută e un pas înainte, dar, cu toate acestea, regretă situaţia echipei Poli Timişoara.
”E un pas important în cariera mea, am şansa de a arăta că merit să joc în Liga I. Am ajuns la Concordia pentru că a fost primul club care a insistat foarte mult să vin aici. Îmi place atmosfera de la echipă, e un proiect de viitor”, a declarat Florin Ilie, fundaş Concordia Chiajna.
În Liga I, Florin Ilie se va duela cu foştii colegi de la grupele din Alba Iulia, Nicuşor Stanciu (FC Vaslui), Alexandru Giurgiu (FC Severin), Gheorghe Grozav (Petrolul Ploieşti). ”Vor fi câteva meciuri frumoase pentru noi, ne leagă prietenii, dar pe teren uităm de prietenie şi ne luptăm pentru fiecare minge”, a mai spus Florin Ilie.
Florin Ilie a plecat de la Unirea Alba Iulia fără să evolueze vreun minut la prima echipă, iar, la despărţire, tatăl acestuia, antrenor la grupele de copii şi juniori, a fost pus pe liber.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com