Albaiulienii îşi măsoară puterile cu o echipă de Liga a V-a

7 august 2012 17:530 comments

Unirea Alba Iulia va susţine miercuri, la Galda de Jos, partida amicală contra formaţiei din Liga a V-a, Industria Galda de Jos. Disputa va începe de la ora 18:00 şi se va juca pe cocheta arenă din Galda de Jos.
Aflată într-o situaţie disperată, Unirea Alba Iulia continuă pregătirile cu jucătorii tineri şi cu câţiva fotbalişti experimentaţi. Stelian Gherman nu va avea o misiune dificilă întrucât banii echipei din Alba Iulia nu ajung nici măcar pentru hrana fotbaliştilor.
Fără o vitaminizaţie şi o hrană corespunzătoare, tehnicianul Stelian Gherman nu-şi permite să efectueze două şedinţe de pregătire cum ar fi normal pentru această perioadă.
De partea cealaltă, echipa din Galda de Jos se pregăteşte pentru o campanie de promovare în Liga a V-a. Antrenorul Alin Hăncaş îşi construieşte o echipă o echipă cu care să poată „defila” în sezonul viitor. Aşadar, până în acest moment, Alin Hăncaş i-a adus la echipă pe Iuoraş (Performanţa Ighiu), Aldea (revenit la echipă, ultima dată la Viitorul Sântimbru).

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com