AMBIŢII MARI LA F.R.P.: Speranţe pentru un aur european la Campionatul de powerlifting din Luxemburg

3 iulie 2013 13:550 comments

powerlifting - siteÎn perioada 9-13 iulie 2013 la Hamm (Luxemburg) se desfăşoară Campionatul European de Powerlifting Masters, o competiţie care va strânge la startul său zeci de sportivi proveniţi din peste 20 de ţări europene. România va fi reprezentată la acest nivel de doi sportivi, Sorin Cazacu (categoria 120 kg) şi Ovidiu Negulici (categoria 83 kg), delegaţia fiind condusă de către secretarul general al Federaţiei Române de Powerlifting, Ovidiu Pănăzan.
Având în vedere nivelul de pregătire, experienţa competiţională câştigata de-a lungul acestor ani de către sportivii români, competiţia din Luxemburg va reprezenta fără îndoială un test major pentru powerliftingul românesc, cel despre care credem că a ajuns la maturitatea necesara pentru a se impune printr-un sportiv la nivel continental. România pleaca săptămâna viitoare în Luxemburg cu speranţa unei medalii de aur la total prin Sorin Cazacu, sportiv care a obţinut în ultima perioada rezultate deosebite, mai ales în cadrul probei de genuflexiuni, dar şi cu potenţialul unei surprize prin profesorul de matematica Ovidiu Negulici. Medalia de aur pe care o aşteptăm şi pentru care credem că avem maturitatea necesară, sperăm să fie confirmarea nivelului la care a ajuns acest sport la nivel continental şi desigur nivelul de competitivitate la care se situează sportivii pregatiţi în România.
Delegaţia României pleacă spre Luxemburg cu încrederea că viitorul powerliftingului românesc este unul de culoarea aurului, un viitor care-i va bucura pe cei care înţeleg performanţa şi care desigur că de fiecare dată îi va pune în dificultate pe cei care se străduiesc să minimalizeze rolul şi locul acestui sport în contextul performanţelor internaţionale. Delegaţia României, restrânsă, dar inimoasă, condusa de Ovidiu Pănăzan, are ca obiectiv să se întoarcă acasă cu amintirea intonării imnului naţional şi cu confirmarea performanţei pentru care s-au facut atât de multe sacrificii încât nici un comunicat de presa nu ar putea să le surprindă în mod succint.
HAI ROMÂNIA!
Biroul de presă al Federaţiei Române de Powerlifting

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com