Ana Rodean Campioană Balcanică la Marş

8 aprilie 2012 14:390 comments

Ana Rodean de la CS Unirea reuşit să facă senzaţie la Campionatul Balcanic de Marş de la Bucureşti. Sportiva de la Alba Iulia s-a impus la Bucureşti la proba de 20 de kilometri marş, obţinând un timp de 1 oră, 35 de minute şi 17 secunde.
Nici Ana Maria Groza nu a dezamăgit la Bucureşti, chiar dacă nu a participat în concurs şi a concurat în afara Campionatului Balcanic. Celebra atletă a reşit să ocupe locul secund (neoficial) unde a scos timpul de o oră, 37 de minute şi 17 secunde.
Junioarele Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar au fost şi ele la înălţime, chiar dacă cea din urmă a concurat în afara concursului. Mihaela Acatrinei a obţinut locul patru, unde a scos timpul de 27 de minute şi 22 de secunde la 5 kilometri marş, în vreme ce Bianca Molnar ar fi obţinut o medalie deoarece a scos timpul de 24 de minute şi 54 de secunde.
”E al doilea titlu balcanic în două săptămâni, în mod normal ar trebui ca Ana Maria Groza şi Ana Rodean să facă parte din Lotul Naţional care merge în Rusia la Cupa Mondială. E adevărat că în Balcani, România domină în ultimii ani. Pentru Alba Iulia e un loc bun al atletismului. Sper că şi albaiulienii de rând să sesizeze că existe performeri la acest nivel”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea.
Sportivele sunt pregătite de Horia Ştef (Ana Maria Groza), Gabriel Avram (Ana Rodean, Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar). Mariana Bucerzan se ocupă de pregătirea Biancăi Molnar. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com