Arena Alba Iulia – CS Unirea Floreşti

9 august 2012 16:460 comments

Arena Alba Iulia, echipa „surpriză” a sezonului trecut, tocmai şi-a aflat adversarul din turul al III-lea al Cupei României. Echipa cu care se va înfrunta echipa lui Ovidiu Barna este CS Unirea Floreşti (Cluj).
Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, Arena Alba Iulia, va întâlni CS Unirea Floreşti, echipă care activează în Liga a III-a şi a trecut în turul al II-lea de AS MS Târgu Mureş cu scorul de 1-0.
Arena Alba Iulia a trecut de Gloria Arad cu scorul de 1-0, în turul I al Cupei României, iar în turul secund a trecut peste CFR Simeria, echipă care a învins-o la „masa verde” din cauza faptului că oaspeţii nu s-au prezentat. Pentru sezonul viitor Arena Alba Iulia ar putea parafa nişte transferuri cu Stan (Viitorul Sântimbru), Ivaşcu (Unirea Alba Iulia) şi Popa (AS Crăciunelul de Jos).
„Nu ştiu ce să mai zic, ce-aş mai putea să zic, jucăm cine e mai bun câştigă. În momentul de faţă nu ştiu nimic, ştiu că au fuzionat cu Turda, joacă la Turda, au jucători cu experienţă”, a precizat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia.
Meciurile din cadrul turului al III-lea se vor disputa în 15 august, de la ora 17:30, iar Arena Alba Iulia va juca cu CS Unirea Floreşti la Mihalţ.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com